(iOS) Kitchen story: Food Fever – Cooking Games a csalások növelik a primogemeket
Feb 11, 2022 10:20:14 GMT 10
Post by tiohenysucmo on Feb 11, 2022 10:20:14 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ a csalások növelik a primogemeket ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Fizettem némi pénzt, hogy több drágakövet kereshessek, később eltávolították. pls mi történt?
rabja vagyok ennek a játéknak, de van egy probléma, amikor újra el kell sápadnom, azonnal ki kell lépnem az alkalmazásból, hogy újra játsszon
Meen! Nagyon szeretem a játékot. Ez egy nagyon érdekes játék. Minden szint kiváló. Több mint 5 csillagot érdemel. Remélem, hogy a második rész is így lesz!
a játék nagyon jó és egyszerű is, de nyelvi problémákkal küzdök, és nem tudok rákeresni, hogyan változtassam a nyelvet a beállítások között.
Néha teljesítem a feladatot, és azt írja ki, hogy nem. Több mint 10-szer kellett ugyanazt a feladatot elvégeznem! Amíg ki nem írták, hogy megcsináltam😣😡😤
A játék jó, de a reklámok túl sokak és idegesítőek....
Még a 9 éves lányom is imádtam játszani, és mindketten élvezzük...csak egy dolog, hogy a győzelem után nagyon kis mennyiségű gyöngyszemet kapunk. kérlek növeld a drágaköveket és kérlek növeld a készleteket, és kérlek, ne adj, amikor megnyertük a játékot.... Ez egy rossz dolog a játékban...
Kisah Dapur Santai bhgo
Fizetsz a sebesség növeléséért, és még mindig lassan mozog. A 23-as szint nevetséges! 8 tökéletes étel!? Nem számít, hogyan tervezel előre, az emberek továbbra sem elégedettek. Az értékeléseknek semmi értelme. Úgy áll az emberek előtt, hogy nem is láthatod őket. Ha azt találja, hogy meg kell nyomnia egy tétel alatt, különben nem veszi fel, vagy rossz terméket választ ki. Most a 25. szinten több mint egy hete! Az értékeléseknek megint nincs értelme. Más játékok, amiket játszottam, lehetővé teszik, hogy végül nyerj. Nem ez. Készen áll a játék kidobására!
túl drága.. minden... nem tud játszani, amikor csak akar.. ez az érmétől függ..
Kérlek, mindig adj érméket és gyémántokat 24 óránként Ettől még szórakoztatóbb lesz, mint most
Nem a kedvenc főzős játékom, de összességében azt mondanám, hogy elég jó és tisztességes mechanikája.
Nagyon jó!
Ez egy nagyon rendben lévő játék... Rengeteg pénzt foglal magában
Ez az alkalmazás csodálatos, de egy probléma, ami miatt nem tudjuk megváltoztatni a ruháját? És ha változtatni akarunk, akkor adjunk pénzt! És szerintem ez nem olyan szép játék. Így csak egy csillagot adtam
az egész jutalmamat veszi át, amit multiplayerben kapok, és amikor a pizzorellához jövök, van egy értesítés, hogy le kell iktatni, akkor beleegyeztem, de nem tudják letölteni rusztikusan!!!!!
Looney Tunes™ World of Mayhem Rol ijro etiladigan sar
Szuper játék, nagyon sok étel tetszik, de csak néhány étel van nyitva, de a játék fantasztikus
Ez a játék túl nehéz az újoncoknak, mert egyszerre kellene tökéletes érméket, szíveket és minőségi ételeket kapnunk 😑
Jó jàtêk
A hirdetési leányvállalatok miatt eltávolítottam ezt az alkalmazást. Egyáltalán nem javaslom, hogy a játékban készpénzért kattintsanak.
Imádom ezt a game.It elképesztő, de utálom azt a részét, hogy három órát kell várni a kellékekre, de ez a játék fantasztikus, javaslom, hogy töltse le most a játékot. (Főzsz és szórakozol) Imádom ezt a játékot, yoh. Versenyez a főnökök ellen, kiszolgálja az ügyfeleket, és megéri, ezért azt javaslom, hogy vonjon le két órát, és tegyen egy órát a kellékekre való várakozásra. Köszönöm.
Utálom, amikor befejeződik, csak a kezdőlapra ment
Ez egy nagyon addiktív játék, és nagyon jó, de néhány technikai problémát tapasztalok csoki szinten. Nem számít, hányszor játszom, az érmék mindig csökkennek, amikor újraindítom az alkalmazást.És ezért nem tudok vásárolni semmit
Ez nem olyan egyszerű, ezért ha sikerült minden szinten játszani, az igazán nagy öröm. Nagyon érdekes azok számára, akik szeretik a főzési játékokat. Sokkal jobb, mint készételeket felszolgálni
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Hygge oohx
Szép játék, de néha azt gondolod, hogy jól csináltad, de az eredmény nem. Azoknak ajánljuk, akik nem szeretik a vereséget
5 csillagot adtam volna rá, de túljutottam a játékon, ki kell lépnem és újra kell kezdenem, mert a lejátszás gomb nem működik.
A felszerelések még az élelmiszerek is drágák
Addig szerettem, amíg el nem értem a 14/30-as szintet..u lehetetlenné tette a szint legyőzését. Fizettem az elemek frissítéséért. Kérlek javítsd ki, hogy folytathassam a játékot
Jó kis játék😀
Szeretem a játékot, de nehéz, és abbahagytam a játékot, de ez egy szép játék
Amikor kifogynak a hozzávalók, és nem tudok a következő szintre játszani valódi pénz fizetése nélkül, kilépek a játékból. Továbbra is játszottam volna, de most csalódott vagyok. Ki tudja, visszajövök-e. Ezenkívül korlátozza a kapott érmék számát, így nem tudom frissíteni. Még az összes elérhető reklámot is megnéztem, de még mindig nem tudtam frissíteni az általad ajánlott tételeket néhány szintre!
A konyhai történet a valaha volt legjobb főzőjáték, megtanítja, hogyan kell főzni a való életben, nagyon szép módon segített nekem, az unokáimnak is segített, mindig imádkoznak a konyhai sztoriért, még akkor is, ha a telefonjuk 2%-on van, mindig fog játszani a konyhai történetet
Ez egy nagyszerű játék, 5 csillagra értékelem, mert nem tanulok különféle ételeket, és így indul a napom, ez az egyik napi feladatom..... köszönöm
Miért nem töltődik be a chocoville, kérem mielőbb oldja meg ezt a problémát, de a játék szép, és nagyon érdekes játszani, időigényes és additív
Szeretem ezt a játékot, de miért ez a hirdetés, és megadhat egy resort tycoon alkalmazás letöltését, de nem akarom letölteni, ezért 3 csillagot adok
Nagyon szeretem ezt a játékot. Imádom ennek a játéknak a grafikáját. A crontrolok is jók, nincs sok reklám. Az idő múlásához jó. Amikor van szabad időm, szoktam játszani ezzel a játékkal
ez a játék nem olyan jó. Szerintem ez a játék elég unalmas, nem annyira szórakoztató. Amikor elolvastam a történetet, nagyon szórakoztatónak éreztem magam, mert a történet nagyon klassz 😊😊😊
Ez egy érdekes játék. Szeretem, de sok ingyenes felszerelést kell javítania.
Ez a játék fantasztikus, de négy csillagot adtam rá, mert az utolsó versenyen Lenával hirtelen eltűnt az összes felszerelésem a játékban, néha még a lejátszóm is.
Sokat kell várni az energiajara
Eleinte a játék nagyon szórakoztató, de az utolsó két szinten, különösen az utolsó Lenával, a pályán túl sok hiba van
Ez a játék nagyon jó. Sok ételt, ételt, zöldséget és edényt megismerhettem vele. Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, aki olvassa. Köszönöm
A játék nagyon jó és a grafika is szép, csak ne fogyjanak el olyan gyorsan a kellékek
Nagyon élveztem a játékot, amíg el nem értem a negyedik szintet, és annyira rosszul kell használnom az adatokat
Átlagos játék, a hirdetések túl gyakoriak és tolakodóak, gyakran megszakítják a játék menetét, ami a könyvemben óriási nem-nem, ha mobiljátékokról van szó. Ezért kellett kikötnöm egy csillagot a 3 csillagból.
Igazából imádom ezt a játékot! Végül minden szintet legyőztem 3 csillaggal. Bárcsak több pályájuk lenne, vagy legalább kijönnének egy Kitchen Story 2-vel.
Tegnap körülbelül háromezer érmém volt. De ma, amikor megnyitottam a játékomat, ezerkétszáz érmét találtam. nem használtam őket! Hová lettek az érméim?
legrosszabb játék, ne töltsd le, az offline gyűjtött drágaköveim és érméim eltűnnek, amikor felmegyek az internetre 😡
Nagyon szeretem ezt a játékot, sok reklám van rajta, de a fejlesztőknek valahogy pénzt kell keresniük. Értékelem, hogy NEM érdemes nyerni, nem kellett pénzt keresnem ezen a ga.e-n, és a 3. sztori
ez a játék nagyon-nagyon nehéz 🤔🤔🤔
Coreverre van szüksége, hogy elegendő dollárt nyerjen a készülékek frissítéséhez.