(iOS) Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game suurendada müntide häkkimist
Feb 11, 2022 10:14:14 GMT 10
Post by tiohenysucmo on Feb 11, 2022 10:14:14 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ suurendada müntide häkkimist ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Toidu ooteajad on NAERUD!!! 2-50 minutit!!! See paneb lukku asjad, mille olen juba teeninud, ja ma ei saa teha pooltki sellest, mida selles kirjas on. Ei soovitaks seda mängu.
Pärast selliste mängude mängimist nagu heinapäev ja toiduvalmistamispalavik, sain selles mängus mõlema kombinatsiooni .... kuid ainuke probleem on see, et see jookseb mu telefonis pidevalt kokku ja mõnikord aeglustub... aga nüüd see ei laadi üle 72% ja jääb kinni, nii et desinstallin selle...muidu on graafika hea...võib jõuda ainult 16. tasemeni:(
Armasta seda mängu! Rakendus töötab suurepäraselt. Lihtne teiste mängijatega ühenduse loomine, et teid mängus aidata. Suurepärased efektid. Lõbus mängida!
Hea mäng, suurem osa freemiumi süsteemist on hästi läbi mõeldud ja lõbus. Armatuurlaua mehaanik on liiga raske, kulutades isegi sadu kalliskive.
Mulle meeldib mäng lihtsalt sellepärast, et ma ei saa seda ilma andmeteta mängida
See OLI suurepärane mäng, mis andis suure võimaluse teenida kokkade saamiseks kalliskive. Kuni paar nädalat tagasi, mil nad mängu "taasakaalustasid" ja vähendasid kõiki vääriskivide preemiaid ja võimalusi neid teenida ning võtsid kasutusele ilmselge mängutasu mudeli. Lisaks tõstsid nad kokkade hinda 150 kalliskivilt igaüks 200 kalliskivini. Mu rahakott on nüüd suletud ja ma keeldun veel ühegi senti mängimiseks kulutamast. Kui nad üritavad maksvaid mängijaid minema ajada, teevad nad suurepärast tööd!!
Lõbutsege, leidke uusi sõpru, ehitage/kujundage oma restoran ja täitke väljakutseid. Kuid toiduvalmistamise ja aiatööde aeg on väga pikk.
See mäng on pettus raha teenimiseks. Ainus viis teemantide saamiseks on raha kulutamine ja kui saate neid mängu ajal, langeb see nulli, ainus viis selle peatamiseks on raha kulutada ja pooled uuendused nõuavad teemante. soovitan seda mängu, ma desinstallin selle mängu.
Selle mängu mängimine võtab aega. Peate aeglaselt saavutama selle, mida soovite. Mul on see mäng olnud pikka aega erinevates seadmetes, laadides seda alati alla. Kuid soovitud edu saavutamiseks kulub mul AEGA
Ma ei ole inimene, kes peaaegu üldse ei kirjuta mängu kohta arvustust, kuid ma tõesti naudin seda mängu. Minu ainus etteheide on see, et mu toiduauto on täis ja ma ei saa seda enam uuendada. Kas saate toiduautodele kuidagi uuendada?
Sündmuse preemia saavutusi ei saadud kätte. Tegi ekraanipildi ja võttis ühendust toega. Saan vastuse madalama ja ülemise astme preemiate kohta, millel polnud MIDAGI pistmist minu algse probleemiga. Rakendusel APP on mitmeid probleeme, kuid nagu ka teistel 2. klassi mängudel, ei toeta see klienti NULL. Säästa oma aega ja raha
Mulle meeldib mäng, kuid see jäi poos, kui jõudsin 10. tasemele. Müntide kogumine pärast tellimusi annab mulle kalliskive, mida ma peaksin ostma. siis see ripub. miski ei liigu, nii et ma pean mängu taaskäivitama iga kord, kui see juhtub ja see on üsna annyoing.please parandage see!!!!!
Loodetavasti on arendajad kõik mängus esinevad särad parandanud, ma ei tahaks, et veebisait kaotaks kõik oma kliendid ja/või mängijad mängus! Tulevikus, kui ma mängin, hindan mängu hea meelega ümber!
Teil on enamiku uute asjade jaoks sissejuhatus, kõik on hästi, see on nagu neli või enam mängu
-Õpetus on mängu esmakordsel tutvustamisel kohustuslik ja väga pikk. -See mäng ei paku enne kalliskivide kulutamist kinnitusnuppu. Vajutate kogemata kaupa, mida te EI SOOVINUD OSTA. Tugi on suurepärane, kuid kui teete seda uuesti ja teete, unustage uuesti ühendust võtta. Nad ei tagasta seda, kuna see on "ühekordne erand" – nad sunnivad teid ostma kalliskive ja teil on vaja kalliskive, et oma kogemusi laiendada. Saate neid tasuta hankida, kuid see on palju tööd. -Üldiselt... masendav
Kas sulle ei meeldi terve päev ekraani vahtida!?! Lisage rohkem minimänge, vastasel juhul on mäng lihtsalt suurem töö kui midagi. Vabandust udumängust, kuid see mäng on 👎 minu jaoks.
Palju nalja, kuid vaja on teha parandusi... Toiduauto muutub 38. tasemel üsna võimatuks. Samuti soovin, et saaksin näha, millal inimesed viimati mu sõbralisti sisse logisid. Soovin eemaldada mitteaktiivsed mängijad, kui saan uusi sõbrakutseid. Mulle meeldib, et leian inimesi, kes aitavad tellimusi täita, kuid soovin, et abivajavate sõprade otsimine oleks lihtsam. Teha on palju ning on palju viise, kuidas omandada tasulist valuutat ja versiooniuuendusi ilma raha maksmata.
armastan seda, nii sõltuvust tekitav.. nii palju lihtsam mängida kui maailmakohvikut. palun tehke rohkem mänge.
Naudin väga, et teie mängimine võtab natuke kauem aega, enne kui ootan asjade ettevalmistamist, kui tegelen asjadega
Lõbus, kuid Tasty Dash rikub selle kuidagi ära. Mitme roa serveerimiseks peate kasutama teemante. Sellega on raske sammu pidada ja see muudab mängu vähem lõbusaks.
See oli suurepärane kuni kalliskivipurgi ADS-i alguseni. Nüüd iga kord, kui ma mis tahes laualt kogun, mäng hangub, et pakkuda kalliskivipurki osta. Tavalise mängu jätkamiseks pean mängu sulgema ja uuesti avama.
Kena. ei saa küllalt. Vajab uuendamist, eriti klubiosakonnas. Vajab paremaid valikuid, nagu juhi asetäitja ja liikmete toidukaupade lukustamine poes.
Mulle see mäng väga meeldib, kuid see ei lase mul Juliale 8. tasemel leiva kalliskive anda. Seetõttu pean mängu desinstallima, sest ma ei saa seda enam mängida.
ei ole väga rahul, tühjendasin vahemälu ja ikka ei kuvata kirjeldusi ega pilte ega emadepäeva sündmusi, kuna ma pole värskendust saanud. Olen ka desinstallinud ja uuesti installinud ja ikka ei midagi. armastas seda mängu mängida kuni selle kõigeni.
Ma kindlasti armastan seda mängu, see on väga aeganõudev x selles on korraga palju loomingulisi asju teha
Liiga palju vigu. Jätkab katkestamist ja lähtestamist. Ei saa esitada videoid kalliskivide ja kuulsuse saamiseks.
Rayman Adventures Nuotykių gzl
Maailmakoka ja kokamaa segu. Olen neid mõlemaid mänginud ja otsustasin, et see on liiga sarnane. Lisaks ei piisa põllumaast, et teha seda, mida nõutakse. Kuna olen mõlemat mängu juba mänginud, siis ma ei ole huvitatud sellesse mängu aega investeerima. Kui te pole kumbagi mängu mänginud, võib see mäng olla teie jaoks. Minu jaoks desinstallin.
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Alkalmi xwaa
see mäng on lõbus. võib-olla teha teatud üritus, kus kõigil klientidel on kõrgem raha hind.näiteks 9 münti kuni 18 münti.
Mulle meeldis see mäng, kuni ma seda 3 päeva tagasi värskendasin. Nüüd ei saa ma oma loomade jaoks vajalikke põllukultuure piisavalt kiiresti kasvatada, kuid muud koostisosad, mida ma regulaarselt ei vaja, kasvavad kiiresti. See on muutnud mängu väga aeglaseks ja uskumatult igavaks. Parandage see, et inimesed saaksid mängu taas nautida.
isegi arvasin, et naudin gamd-d kui maailmakoka uut versiooni! miski on võimatu! ma ei ole kliente teenindavas rannaveokis piisavalt kiire, nii et ei saa midagi saavutada! ja otsapurk? makstes? pole võimalik! Samuti tundub imelik, et ppl palub toorest peekonit serveerida! jee!!!!
suurepärane mäng, teil on raskusi piisava hulga hobusejalatsite hankimisega, see on kõik ja minu ainus kaebus on, et kulutan teemante, et keegi leiaks iga tund koostisosi, minu probleem temaga on see, et esemed maksavad rohkem kui maksimaalne hind, millega saate seda müüa. midagi tagasi
Korralik mäng, kuid küüni ja sahver on raske uuendada. Mikrojuhtimise õudusunenäoks saamine. Reklaame ei esitata pooltel juhtudel ja mäng tuleb uuesti käivitada. EDIT: LOL. Nüüd ei hakka mäng isegi käima.
Alustasin seda mängu just umbes nädal tagasi ja esimene värskendus, mille saan, on kahe kõige vajalikuma koostisosa – nisu ja maisi – kasvuaja drastiline pikendamine. Nisu muutus 2 minutilt 30 minutile ja maisil 5 minutilt 1 tund 20 minutile. Nüüd ei saa ma mängida rohkem kui 1-3 minutit korraga. Ilma teemante kulutamata ei saa veoauto minimängu kiirust suurendada. Mängus on liiga palju survet sularaha ostmiseks ja ma ei kuluta. See on minu jaoks kindel desinstallimine.
üldiselt hea, kuid turg vajab tähelepanu. Inimesed postitavad toidupostitusi täiesti erinevalt, kui klõpsate neil, turud, mis ilmuvad telgiga nende kohal, ei saa neile juurde pääseda, iga inimese turgudel on loetletud sama toit. Peab olema võimalik leida sõpru, sisestades mängija nime, mitte ainult Facebookis.
Mulle lihtsalt meeldivad restoranimängud ja see on siiani parim. Täpselt õige raskusaste.
See mäng on algse mängu World Chef jaoks tohutu allahindlus, kus on segatud Township ja Farmville, millel on halb graafika ja kus tuleb mängida igavate kokkade jaoks raskeid tasemeid. Ära saa sellest mängust aru. See ei ole seda väärt.
Oli lõbus, turgu pole juba kuid parandatud, vestlus läheb pidevalt välja, te ei kuula mängijaid. Kahju, et see mäng oli lõbus, nüüd on kõik raha ja mängijate abita.
Mulle meeldib maitsev linn, aga sa muudad raha hankimise ja teemantide hankimise keeruliseks, keegi ei peaks oma pärisrahaga teemante ostma, mis pole lõbus, peaks saama seda mängu mängida ilma, et peaksid oma taskust välja tulema, aga teete kõik Kõiki kokkasid on raskem sotti saada, mida peate tegema. Kõik võib selle pisut lihtsamaks muuta, kuid see jääb siiski lõbusaks kõigi maitsvate toitudega, mida kõik kokad peavad valmistama.
Lõbus mäng! Laadimine võtab veidi aega, kuid kui olen sellega tegelenud, hajun elust ja suudan tunde mängida enne reaalsusesse naasmist
Taseme tõusmiseks kulub liiga kaua aega, kui ei investeerita tõelist külma sularaha... harva raha või kalliskive.
Ok, vajab parandamist. Madal skoor selle eest, et kalliskivid on kohe olemas ja neid pole võimalik teenida, kui ei kuluta päris raha.