Post by tiohenysucmo on Feb 11, 2022 10:05:13 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Primitive Brothers : Endless Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Primitive Brothers : Endless Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד גבישים רבים ▞▞▞
▞▞▞ Primitive Brothers : Endless Evolution 2022 version ▞▞▞
הלוואי וגוגל פליי יעשה 10 כוכבים אני רוצה לשים רק חמישה כוכבים שים 10 כוכבים זה משחק טוב זה מה שעשיתי עם זה כל כך קשה אני מוחק את המשחק שלי אל תעדכן אותו כי אני לא יכול להוריד אותו שים משחק אחר בסדר זה משחק טוב שאנשים צריכים לשחק את זה ☺️ ☺️
משחק נהדר! עלה רמה מהר מבלי שתצטרך לבזבז את הכסף שלך. אוהב את זה! החבר שלי הראה לי את זה, וזה הפך בקלות לאחד המשחקים האהובים עלי!
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulyatorlar iic
למשחק יש הגבלה על כמה אתה יכול "ללחוץ" אז זה דגל אדום ענק בשבילי. הדיאלוג והסיפור עשויים לדרוש עדכון ממושך. איש מערות במיוחד. הצריח הראשון שאתה יכול להשיג ולשדרג הרבה פעמים גם לוקח כמו 25 יריות כדי להרוג את האויב וזה מוזר, לול. בכל פעם שראיתי את הצ'אט, זה היה אנשים שהתרברבו על כמה יהלומים הם הוציאו (מטבע במשחק אתה יכול לקנות בכסף Irl). אז בעצם, זה יכול להיות מהנה אם ישופץ מחדש
העובדה שהאפליקציה הזו מחפשת תוכנית מאקרו ומסרבת להפעיל היא הסרה אוטומטית וביקורת כוכב אחד. אין סיבה מדוע אפליקציה תסרב להיות שמישה בגלל אפליקציה אחרת, למעט צ'יטים בוטים כמו בוטים למטרה.
משחק מתגמל. לא צמוד/קמצן עם אבני חן. אתה לגמרי צריך לנסות את זה.
יותר נחמד ממה שזה נראה...אני אוהב את זה..
אני בדרך כלל לא משחק במשחקי קליקים בכלל, אבל המשחק הזה ריגש אותי אולי בגלל שארגון האלמנטים שלו חכם יותר מאחרים. או אולי כי יש קצת מהכל - אפילו את הכפר לשדרג. אני אוהב את זה עד כה. גם אם אני אסיר את ההתקנה, הזיכרון יהיה טוב.
משחק טוב. הרבה פרסומות
:פ
אל זכור שנתת לאפליקציה שלך הרשאה לגשת לקבצים בטלפון שלי מלבד שלה. שלא לדבר על חפירה כדי לזהות תוכניות אחרות. ברור שהפסקת תוכניות הקשה אוטומטיות חשובה לך יותר מפרטיות המשתמשים שלך אז אני נפרד מהאפליקציה שלך.
אני אוהב את נשקי השריון של המפלצות, רק שאתה צריך לעלות דברים כדי להיות כמו ארנב אז דירגתי את זה ב-4 כוכבים
זה המשחק הכי טוב ששיחקתי בו אי פעם 👌אבל הדבר המעצבן הוא שהוא פשוט חוזר על עצמו בתור המפלצות עוד ועוד🙄😧
משחק חמוד. זה היה קל ותהנה אבל יש לי בעיה ברכישה. זה נוכה בחשבון שלי אבל הפריט שקניתי לא התקבל מעולם.
מחויב פעמיים ללא הוספות ייבדק שוב ברגע שתתוקן
לקח לי זמן להוריד את זה אבל אני עדיין אוהב את זה אז אני נותן לו חמישה כוכבים ⭐⭐⭐⭐⭐ הגרפיקה טובה אז שיחקתי בערך שעות 10
Atlantis: Alien Space Shooter Екшн wjn
בסדר
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulasyon dem
אני שונא את המשחק הזה בגלל. אני לא יכול לשחק את זה בכל פעם שאני טוען את זה זה מבריח אותי.
כיף ממש להעביר את הזמן
קורס לעתים קרובות למדי וזמן הטעינה לוקח זמן מה. חוץ מהמשחק הנהדר הזה
משחק נחמד לשחק כשמשעממים אבל למסך הטעינה לוקח הרבה זמן לסיים. מקווה שתתקן את זה.
עם בחר 3 כוכבים כי הטעינה מרגישה כמו שנים
המשחק לא נטען
הם יכולים לעשות את זה הרבה יותר קל לעלות תרבויות ברמה.
משחק נחמד, פשוט, קל, שום דבר מטורף אבל כיף מספיק כדי להמשיך לשחק..
המשחק די מהנה אבל שיעור הכישלונות בשדרוגים הוא מגוחך לחלוטין וגורם לי באופן אישי לא לרצות לבזבז יותר כסף מהעולם האמיתי על המשחק הזה.
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulyatorlar iic
מסור את אחד ממשחקי הנייד המהנים ביותר ששיחקו בהם
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulazione yjes
משחק טוב מאוד אבל זה מעצבן שעם אני מרביץ הרבה אז אני מפספס את המכה עם אחד מת אז אני מפספס המכה הראשונה של השני
אני מודה שהיה לי לחיצה אוטומטית במכשיר שלי למשחק אחר, אבל אני אפילו לא פותח את אפליקציית הלחיצה האוטומטית בזמן פתיחת המשחק הזה והאפליקציה אפילו אל תבקש רשות לגלות אפליקציה. מה עוד אתה מזהה זו הפרת פרטיות אתה צוחק עליי.
משחק מהנה אבל יש פרסומות מעצבנות😵
משחק טוב אבל אתה מפסיד כסף / מאמץ בגלל תקלות. המון שדרוגים "נכשלים" לאחר הוצאות על אבני חן, עוף, מפתחות, פטישים, עמודי טוטם וכו'. שעולים הרבה זמן ו/או כסף.
זה כמו המשחק הכי טוב אי פעם, אבל זה לוקח כל כך הרבה זמן להיכנס למשחק, אתה יכול לתקן את זה משחק בית קפה
משחק מעולה ver6 ממכר
לאחר חודש של שימוש המשחק התחיל לקרוס באמצע המשחק
זה משחק טוב אבל הוא אוהב אותך בלי סיבה
קצת איטי אבל בסדר
המשחק סופר מהנה, מהנה וקל להרים ולשחק. החסרונות היחידים שלי הם הכפייה של הסרת קליקים אוטומטיים. זה הטלפון שלי אם אני רוצה להשתמש בו עבור אפליקציות אחרות שאני יכול. אבל עכשיו המשחק שלך הגביל אותי ואילץ אותי למחוק אותו. אבל גם המחיר של חבילת החדשים לא שווה את זה. לפחות לחזק את החובבים, להוסיף אפקט מיוחד ואפילו להבהיר שקנית את זה על ידי הפיכת הנשק לזהב וכו'. גם רק 7 ימים ללא פרסומות? הוצאתי כסף. הפוך את המודעות לאופציונליות לצפייה.
אה משחק, אבל אמנות נחמדה
בזבוז זמן כיף. אין הרבה פרסומות
העלילה מתקדמת לאט עם קרבות אופי מיותרים שצריך לעבור.
שההשקה קורסת לפחות אצלי זה בגלל שמותקן לי Click Assistant בטלפון, לא פועל אלא רק מותקן, זו לפחות השגיאה שקיבלתי לאחר שניסיתי להפעיל את המשחק לאחר אתחול מחדש של הטלפון (לפני האתחול לא עשיתי לקבל כל הודעה)
משחק טוב משעמם אחרי הזמן
בבקשה, תקן את זה ממשיך להעיף אותי החוצה לפני שאני מגיע אפילו לשחק, אני נשפט 6 פעמים