Post by tiohenysucmo on Feb 11, 2022 9:56:13 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza viac tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Ahoj! Už dlho hrám multiplayerové parkovisko pre viac hráčov. Je to veľmi pekná hra a grafika je dobrá, ale prosím, v ďalšej aktualizácii pridajte občiansky ferio(Ek-9)sedan s body kitmi (2) pridajte ďalšie domy
Po tejto aktualizácii sa táto hra stane úplne najhoršou, žiadna stabilita na aute, všetky autá sa stanú veľmi nízkou rýchlosťou a pickup nie je schopný jazdiť v teréne
Uveďte prosím aktualizáciu veľkosti pneumatík, pretože keď máme nízke auto, pneumatiky vyzerajú zle
Plné chýb a závad, ale keď to funguje správne, je to zábava. Je tam príliš veľa chýb a závad na to, aby to bola väčšina času zábava.
Mal som 5 hviezdičiek za parkovanie auta. Ale táto nová aktualizácia je zlá aj na 2GB ram, stále ma vykopáva, keď sa pokúšam hrať, stále vypadne😏 opravte to
Dragon Mania Legends Simulation rwbl
Pridaj tu aj lauch control
Ostatná hra je dobrá, ale mám dosť podvodníkov, preto vašu hru vymazávam a už nikdy nebudem totálne sklamanie
stiahnite si a nainštalujte Car Parking Multiplayer APK - najnovšiu verziu 4.8.4.9 apk od olzhass - Parkovisko hra s multiplayerom a nastavovanie osobných
Poho
Parkovací Majster: Hra Pre Viacerých Hráčov - free games ...
Je to dobrá hra a dúfam, že nabudúce pridáte cyklus dňa a noci, 4 ročné obdobia na celej mape a dúfam, že predné svetlo bude fungovať aj v noci, to je všetko.
Vyskytol sa problém, kedy sa môj účet presunul iba na chybný server... Neustále som bol v tej istej miestnosti s tými istými 15 ľuďmi a aktívnych hráčov je len okolo 1500.... Zatiaľ čo som si to overil vytvorením nového účtu a Počet aktívnych hráčov je takmer 5000+. POMOZTE MI, pretože sú tam všetky moje autá s výkonom 1 695 k a nemôžem sa spojiť s ostatnými priateľmi, aby sme si spolu zahrali... Edit: Skontroloval som to a predal som to, NIE JE TO HACKOVANÉ AUTO... Napriek tomu ma to posunulo na server čiernej listiny.
Aj keď dobrá hra. Hra bude náhodne meškať, keď prejdem na obrazovku pozastavenia a tiež niekedy spadne.
Op hra
Je to veľmi dobrá hra, ale v novej aktualizácii pridajte perzský server a autá + Toyota Landcruiser j70, prosím🇮🇷Prečo sa v novej aktualizácii 4.8.5.2 dostáva na čiernu listinu?🤬🤬
Idiotska idiotina len idiot hra túto idiotinu
Je to jedna z najlepších hier, ktorá existuje, naozaj úžasná, ale prosím, viac vlastných modov, ako je nitrous, ambientné osvetlenie, zmena farieb a nový range rover šport a móda, ktorý bude cool, bolo by pekné pridať ďalšie autá
Mnau
Stiahnite Si Car Parking Multiplayer - Najnovšiu Verziu 4.8.5.2 Pre Android Od olzhass - Parkovisko hra s multiplayerom a nastavovanie osobných vozidiel.
Najlepší automobilový simulátor otvoreného sveta. Dúfam, že pridám viac áut a spravím to viac ako forza alebo nfs hehe
Táto hra je sklamaním, má veľký potenciál, ale grafika tejto hry je príliš náročná. Zažil som veľa výpadkov rámu a poruchových áut, ktoré títo leniví vývojári neopravujú. 👎👎👎
Complete the installation of LDPlayer on your desktop. 3. Launch LDPlayer and search Car Parking Multiplayer on the search bar. 4.
Páči sa mi používateľské rozhranie, ale prosím zmeňte zvuk auta pre Nissan s15 a kamerový systém
Nenávidím túto hru!! Dostal som sa na čiernu listinu bez dôvodu!!!!! Práve navrhujem svoje auto a plánujem ho predať a dostal som sa na čiernu listinu! Dúfam, že to vývojár opraví
Car Parking Multiplayer Simulasi nzbl
Hry o štvorkolkách - Znebuzelskehopolesi
Dnes pre vás ďalšie video z hry Car Parking Multiplayer ak by ste si hru chceli zahrať odkaz naň nižšie Odkaz ...
Jeto vinikajuca hra 🙋♂️🙋♂️🙋♂️
Car Parking Multiplayer Simulatsioonmängud uhs
Čo sa stalo s mojím účtom? Moje peniaze sú preč, ale všetky moje autá sú stále tam!
Opravte meškanie a chyby, prosím
Toto je veľmi dobrá hra, ale niekedy to zaostáva hehe, ale ja si hru užívam
Ahoj olhazz, je to pre mňa opäť hra je taká dokonalá, ako len môže byť, teda skoro. To, čo si myslím, že táto hra musí byť dokonalá, je koleso, ktoré sa otáča o viac ako 90 stupňov doľava a doprava, je tiež vhodné, aby autá mali možnosť použiť skutočné posunutie páky v aute, ale keď ste na pohľad zvonku objaví sa posun digitálnej páky, v neposlednom rade potlesk tomuto chlapíkovi za to, že stále aktualizuje hru. Gratulujem. Ste najtvrdšie pracujúci mobilný vývojár, akého som kedy videl. Perfektné
Viac takých hier bomba odporúčam
redskin urban dictionary - Drone City
Najlepšia hra na svete ♥️♥️♥️♥️♥️
Najlepšia hra mohli by tam pridať viac áut napríklad audi a7 január f-type.....
Car Parking Multiplayer سیمولیشن gdoq
Hra nie je zlá, ale priveľa chýb a hackerov. To, že policajti môžu pokutovať iných policajtov, je smiešne, nie je to zlá hra, ale už sa to tam dostáva, tiež potrebujeme nové „vozidlá“ upozornenie Nepovedal som autá, myslím návesy, autá, kamióny a niektoré rôzne sirény a svetlá pre políciu im byť tak naštvaný rovnakými sirénami lol. Na mobilnú hru to nie je zlé, ale rozhodne nie najväčšie, možno 3/10.
Páči sa mi stará verzia kvôli * technickým nohaviciam, *brzdovým rámom, *mám pocit slabého spojenia so serverom, *zlepšenie stability, *používam procesor Snapdragon 870, ale mám pocit, že používam lacný procesor, *zlepšenie stability obrazu, keď máte zapnuté svetlomety auta váš rám spadne alebo sa bude reprodukovať *Nemôžete hrať vo vysokých snímkach, bude to klesať * Žiadne herné aktivity alebo úrovne * Nie je dôležité, ak ste urobili svoje úrovne Milujem vašu hru a chcem hrať dlhšie, prosím urobte to hladšie alebo zvýšte úrovne šoférovanie
carparkingmultiplayer #bmw Dnes začínam takú novú časť z hry Car Parking Multiplayer už to hrám dlho tak ...
je tu pár problémov, ktoré ma privádzajú do šialenstva pri úprave auta.. pls re -add the old ui
V mojom starom telefóne som mal v garáži niekoľko áut. Po zmene telefónu som sa prihlásil späť do svojho účtu a uvedomil som si, že moje autá sú preč. moje peniaze sú stále uložené, ale moje autá tam už nie sú. Existujú nejaké spôsoby, ako získať svoje autá späť, alebo musím pracovať, aby som ich znova získal? ohodnotím 5 hviezdičkami, ak by som mohol dostať svoje autá späť, pretože ostatné aspekty hry sú úžasné!
V ďalšej aktualizácii. Môžeme získať OEM E36 M3 predný nárazník, prosím. A ďakujem. Stále sme to nedostali do tejto aktualizácie...
Táto hra je fantastická. Naozaj milujem výzvy a online hry. Je to úžasné. Denný darček, ktorý vám dajú, je dosť veľa peňazí, takže áno, to je skvelé. Dal som 4 hviezdičky, pretože zvuk nie je naozaj pekný, je trochu otravný, opravte to. Inak je naozaj dobrý. Pokračuj v dobrej práci. A urobte viac hier.
Táto hra je najhoršia hra na svete, radšej opravte tento odpadkový kôš, ktorý nazývate hrou a snímková frekvencia je veľmi zlá
Ahoj vývojári, mal som 7 miliónov dolárov, keď som si prvýkrát stiahol túto hru a začal som sa nudiť, potom som ju odinštaloval, potom som si ju znova stiahol v januári 192022 hral som ju mal som takmer pol milióna, potom som si hru pripojil na svoju adresu gmail a zrazu moje peniaze je všetko preč, som z toho taký smutný, pretože tvrdo pracujem, že možno sú autá stále ich vývojármi, môžete mi vrátiť peniaze, pretože plánujem kúpiť 3 nehnuteľnosti/nakupovať vo vašej hre, aby som zarobil viac peňazí, dúfam, že mi pomôžete mal toľko zábavy v ur hre tho zle dať 5 str
Tu je ďalší skvelý APP Car Parking Multiplayer 4.2.3 APK zadarmo, APP2019 pre Android 5.0+ a vyšší. Táto aplikácia uvedená v zozname Simulácia kategória
Milujem túto výzvu, ale autá s glitch cheater by mali byť vonku! Pridajte tlačidlo nahlásiť po pretekoch alebo podľa zoznamu hráčov pre podvodníkov! Ďakujem! Je to veľmi nespravodlivé pre všetkých a zničí to vašu hru, ktorú ste vytvorili.
je to pekná hra, tú hru naozaj milujem, najmä najnovšia aktualizácia, môžete prosím pridať režim spánku v dome, aby som si mohol oddýchnuť a toto by malo mať ranný popoludňajší a nočný režim! ďakujem vám chlapci za vydanie tejto hry.
V tejto hre je chyba vždy, keď sa prihlásim na svoje druhé zariadenie a hrám na ňom a zarábam peniaze a potom sa prihlásim do telefónu, hotovosť sa neuloží......